Trabzonspor'un eski yıldızı kutlamalar hakkında konuştu: İnanılmaz

Trabzonspor'un eski yıldızı Joao Pereira, hem kariyeri hem de Trabzonspor hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un eski yıldızı kutlamalar hakkında konuştu: İnanılmaz

Trabzonspor'un eski yıldızı Joao Pereira, kariyeri ve Trabzonspor'un şampiyonluğu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli isim Trabzonspor ile alakalı olarak "Kulüp ve şehir bu başarıyı çoktan hak etmişti. Eski takım arkadaşlarım için çok mutluyum." dedi.

Pereira açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

‘’Antrenörlük benim için yeni bir deneyim. Hep iyi bir teknik direktör olmak istemiştim. Her zaman futbolun içerisinde kalmaya devam edeceğim.
Bugünlerde Sporting Lizbon takımında görev yapıyorum. Burada mutluyum ve şimdilik tek hedefim kendimi geliştirmek olacak. Hem Trabzonspor hem de eski takım arkadaşlarım için çok mutluyum.

"İnanılmaz bir gösteri"
Kulüp ve şehir bu başarıyı çoktan hak etmişti. Kutlamaları izledim, inanılmaz bir şampiyonluk gösterisi oldu. Şampiyonlar Ligi çok zor olacak. Trabzonspor Avrupa’nın en büyük takımlarına karşı mücadele edecek.
Trabzonspor, Türkiye’nin şampiyonu ve gelecek sezon yine bu ünvanı korumak isteyecek ancak  Avrupa’da başarılı olmayı da hedefleyecek. Bunun için deneyim elde etmeleri gerekiyor çünkü deneyim şart olacak.

"Şimdiden çok özlüyoruz"
Trabzonspor ve Sporting Lizbon aynı gruba düşerse Trabzon’da oynanacak olan maçı izleyemeye geleceğim. Trabzon benim ve ailemin bir parçası oldu. En büyük oğlum orada doğdu ve bu benim için unutulmaz bir anı olarak kalacak.
Taraftarları da şimdiden çok özlüyoruz.’’

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler