Trabzonspor'un eski yıldızı Ekuban Süper Lig'e mi dönüyor? Flaş iddia

Trabzonspor'un eski golcüsü Caleb Ekuban için Beşiktaş iddiaları gündeme geldi.

Trabzonspor'un eski yıldızı Ekuban Süper Lig'e mi dönüyor? Flaş iddia

Sezon başında Trabzonspor’dan ayrılarak İtalyan ekibi Genoa’ya transfer olan Caleb Ekuban için İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta ara transfer dönemi çalışmaları son sürat devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvayan siyah-beyazlılar, bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Caleb Ekuban'a kanca attı. 

İtalyan basınında yer alan haberde, golcü futbolcunun Beşiktaş formasıyla Türkiye'ye dönebileceği ifade edildi.

Trabzonspor performansını mumla arıyor

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla gösterdiği performansla göz kamaştıran ve İtalya Serie A'nın yolunu tutan Ganalı futbolcu, Genoa'da ritmini bulamadı.

Sadec 5 maçta 90 dakika gorma giyebildi

Genoa formasıyla bu sezon 17 maçta forma giyen Ekuban, ligde gol atma başarısını gösteremezken, kupada bir gol kaydetti. 27 yaşındakı Ganalı futbolcu ligde sadece 5 maçta 90 dakika forma giyebildi.

Shevchenko ile yıldızı barışmadı

İtalyan ekibinde kasım ayında teknik direktörlük görevine Andriy Shevchenko'nun getirilmesiyle Caleb Ekuban'ın süreleri de azalmaya başladı. Daha çok oyuna sonradan dahil olan tücrübeli yıldızın Ukraynalı çalıştırıcının planları arasında yer almadığı ifade ediliyor. Ekuban'ın da bu gelişmeler sonrası takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'e...

Takımından ayrılması gündeme gelen 27 yaşındaki golcü için Beşiktaş devreye girdi. Gazzetta dello Sport'un haberinde; Ekuban'ın, siyah-beyazlı formayla Türkiye'ye dönebileceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor