Trabzonspor’un eski yıldızı 21 ay sonra sahalara dönüyor

Trabzonspor'un eski yıldızı Daniel Sturridge, Avustralya'da Perth Glory formasıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanırken 21 aylık futbol tatilini sonlandırmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor’un eski yıldızı 21 ay sonra sahalara dönüyor

Eski Trabzonsporlu Daniel Sturridge, Avustralyalı ekip Perth Glory ile futbola dönüş için hazırlanıyor. 32 yaşındaki oyuncu, Ekim ayında A-League tarafına katılarak, bir yıllık uzatma seçeneği ile Haziran 2022'ye kadar kısa vadeli bir anlaşma imzaladı.

Avustralya, Chelsea'nin eski forveti, bu Cumartesi günü Perth Glory için oynamaya müsait olduğunu doğruladı. Sturridge en son Şubat 2020'de Trabzonspor için oynadı ve 2 Mart 2020'de bahis kurallarını ihlal ettiği için dünya çapında dört aylık bir yasak nedeniyle bordo mavili ekip tarafından karşılıklı rıza ile serbest bırakıldı.

Daniel Sturridge, Mart 2020'de dört ay men cezası aldı.

Sturridge dün yeni takım arkadaşlarıyla ilk kez antrenman yaptı ve ardından 21 aylık bir aralığa rağmen doğrudan harekete geçmeye hazır olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor