Trabzonspor'un eski tercümanından flaş iddia: Ben adamı donla atletle gönderirim

Trabzonspor'da bir dönem tercümanlık yapan Murat Konay, kadro dışı bırakılan Onur'un bu sözleri söylediğini iddia etti.

Trabzonspor'un eski tercümanından flaş iddia: Ben adamı donla atletle gönderirim

Trabzonspor’da teknik direktör  Vahid Halilhodzic'in görevde olduğu dönem tercüman olarak kulüpte görev yapan Murat Konay sosyal medyadan dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılmasının ardından sert göndermeler yapan Konay, o dönem de kaptan olarak kadroda yer alan Onur'a eleştirilerini yönelterek kapalı kapılar ardında daha farklı şeyler yaşandığını öne sürdü.

Konay mesajlarında, kendisini "Bunlar organize işler" diyerek savunan Onur'un o dönem “burası Trabzon ben adamı donla atletle gönderirim” tarzında çıkışlar yaptığını belirtti.

İşte Konay'ın sosyal medyada olay olan o tweetleri;

 Ne doğru bi kelime “Ağalık”  Şimdi devamı gelmeli,profesyonelliği tüm kulübe aşılamalı! Sömürmeye son verilmeli. Taraftara şirin görünüp sırf kendi çıkarlarına hizmet verenlerle yollar ayrılmalı. Kulübü zirveye taşımanın en doğru yolu bu! Ama günümüz şartlarında ve bu kirli sistemde ne kadar başarılı olunur bilemem. Bu sektörde kazanılan maaşları kimse normal şartlarda kazanamadığı için herkes susmayı tercih ediyor. Taraftar ise sadece tapıyor,gözü kapalı tapıyor.

Demek organize iş öylemi.. Kardeşşş bazı şeyleri “burası Trabzon ben adamı donla atletle gönderirim” derken de düşünecektin.Hiç kimse kimseden üstün değildir keza kulüp kimsenin çifliği değil!

konay

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor