Trabzonspor'un eski teknik direktörü hayatını kaybetti
Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü yapmış olan Alman Jürgen Sundermann hayatını kaybettiği haberi üzüntüyle karşılandı.
Yayınlanma:
1985-1986 yılları arasında Trabzonspor'un teknik direktörlüğü görevini üstlenen 82 yaşındaki Jürgen Sundermann'ın vefat ettiğini öğrenildi.
Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ünlü futbol adamına Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Alman futbolunun önemli isimlerinden biri olan tecrübeli teknik adam, Servette FC, Stuttgart, Schalke, Strasbourg, Trabzonspor, Herta Berlin, Malatyaspor, Unterhaching, Lok Leipzig, Mannheim, VfB Leipzig, Sparta Prag, TeBe Berlin, CS Sfaxien ve son olarak Vorwärts Steyr takımlarını çalıştırmıştı." ifadeleri kullanıldı.




Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Trabzonspor