Trabzonspor'un eski oyuncusundan İbrahimovic sözleri: Bana onu sormayın!

Adana Demirsporlu Erkan Zengin, Murat Sancak, Volkan Şen, Pa Amat Dibba ve Ibrahimovic hakkında konuştu.

Trabzonspor'un eski oyuncusundan İbrahimovic sözleri: Bana onu sormayın!

Sezona TFF 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük'te başlayan ve ilk yarının son haftalarında takımdan ayrılan Erkan Zengin ilerleyen süreçte Adana Demirspor'a transfer olmuştu.

Devre arası hazırlık çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Adana temsilcisinde yeni transfer Erkan Zengin, önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Erkan Zengin, "Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra başkanımız Murat Sancak, Metin Korkmaz ve hocamız Uğur Tütüneker'in transferim için bir istediği oldu. Ben de bu doğrultuda başkanımız Murat Sancak'la bir görüşme yaptım. Görüşmeden sonra benim için her şey çok kolay oldu ve Adana Demirspor'la anlaştım." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Dibba tam bir golcü'

"Pa Amat Dibba tam bir golcü, özelliklerini de sahada gösterecektir. Dibba güçlü ve agresif bir oyuncu. Dibba bizim takımımıza lazım olan bir forvetti bu transfer de gerçekleşti. Dibba çok kaliteli bir forvet, fazla anlatmaya da gerek yok 17 maçta izler görürüz."

Erkan Zengin, Karagümrük'ten neden ayrıldı?

"Ateşli taraftarı olan büyük camialarda futbol oynadım. Bu da her zaman benim kazanma hırsımı artırdı. Karagümrük'te hoca-futbolcu dönemim güzel geçti. Aslında hoca demeyelim bizimkisi ağbey-kardeş ilişkisiydi. Karagümrük'ten ayrılma sebebim hoca-oyuncu konusu değildi. Fikir ayrılığımız oldu. O dönem Süleyman Hurma ile görüştük, konuştuk, dostça ayrıldık."

'Bu takım şampiyon olmasın da hangi takım olsun?'

"Başkanımız Murat Sancak bir baba gibi, takımımız Avrupa kulübü yönetiliyor. Başkanımız Murat Sancak, Metin Korkmaz, Uğur Tütüneker ve Cüneyt Dumlupınar'ın inanılmaz bir gayreti var. Başkanımız bizleri her zaman ziyaret ediyor. Takımı sahiplenmesi de mükemmel. Adana Demirspor'daki ortamı görüyorum ve kendi kendime diyorum; 'Bu takım şampiyon olmasın da hangi takım olsun?'

'Volkan Şen hala Fenerbahçe'de ve Trabzon'da oynayabilir'

"Volkan Şen kardeşim inanılmaz bir futbolcu, hala Fenerbahçe'de ve Trabzonspor'da oynayabilir. Volkan Şen de ben de Süper Lig'den teklif aldık. Fakat Adana Demirspor'daki aile ortamından dolayı burayı tercih ettik."

'Bana Ibrahimovic'i sormayın'

"Ibrahimovic hakkında hiç konuşmak istemiyorum. Konuştuğumda gündemde Ibrahimovic oluyor. Bana İbo'yu sormayın. (Gülerek) Vallahi bıktım! Ibrahimovic Türkiye'yi çok seviyor. Antalya'ya da zaman zaman geliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler