Tolga Zengin'den Trabzonspor sözleri! "Yönetim bazı şeyleri değiştirmeli"

Trabzonspor’un eski oyuncusundan Adana Demirspor maçı sonrası flaş sözler.

Tolga Zengin'den Trabzonspor sözleri! "Yönetim bazı şeyleri değiştirmeli"

Trabzonspor’un eski oyuncusu Tolga Zengin, yayıncı kuruluşta yaptığı açıklamada Trabzonspor’un oyununun umut vadetmediğini belirterek, yönetimin zaman kaybetmeden bazı şeyleri değiştirmesi gerektiğini söyledi.

Zengin şu ifadeleri kullandı;

“Trabzonspor oyuncu performansının arttığını Uğurcan dahil göremiyoruz. Oyun değişikliği yok. Milli takım arası geçti, zaman lazım dedik, değişmedi. Bundan sonra milli takım arasında değişiklik olur mu, olmaz. Aynı şeyleri yaparak yeni bir şey bekleyemezsin. Trabzonspor yönetimi çok fazla zaman kaybetmeden, Trabzonspor gerçekçi hedeflerinden uzaklaşmadan bazı şeyleri değiştirmesi lazım. Bu kadro daha iyisini yapabilir mi, yapabilir. Trabzonspor’un en büyük problemi bir oyun planının olmaması. Daha neyi konuşup tartışacağız. Umut vadeden bir oyun da yok.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler