Trabzonspor'un eski oyuncusu hakkında şiddet iddialarında yeni gelişme!

Trabzonspor'un eski oyuncusu batuhan Karadeniz'in sevgilisi Aleyna eroğlu'na şiddet uyguladığı iddiasında yeni bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un eski oyuncusu hakkında şiddet iddialarında yeni gelişme!

Katıldığı yarışma programıyla ismini duyuran Aleyna Eroğlu, futbolcu sevgilisi Batuhan Karadeniz tarafından şiddete maruz kaldığını ileri sürdü.

Konuyla ilgili açıklama yaparak iddiayı yalanlayan Karadeniz'in evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkarken, sosyal medya hesabından açıklama yapan Karadeniz'in eşi, "1,5 yıldır evli ve 2 çocuklu adamla ilişki yaşadığını ilan etti. Bu kadın bana ve çocuklarıma da psikolojik şiddet uyguladı" ifadelerini kullandı.Yıllar önce yayınlanan İşte Benim Stilim isimli yarışma programıyla adını duyuran ve sonrasında Instagram'da içerikler üretmeye başlayan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından peş peşe videolar yayınlayarak bir süredir aşk yaşadığı futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan ve sevgilisinden daha önce de defalarca kez şiddet gördüğünü ileri süren Eroğlu, darp raporu alarak şikayetçi olduğunu da sözlerine ekledi.

Batuhan karadeniz
KARADENİZ'İN EŞİ: 1,5 YILDIR EVLİ ADAMLA BİRLİKTE
Eroğlu'nun sözlerinin ardından avukatı aracılığıyla açıklama yapan Batuhan Karadeniz, hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlayarak hukuki süreci başlatacaklarını duyurdu. Gelişmelerin ardından Batuhan Karadeniz'in evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Instagram'da Eroğlu'nun videosunun altına yorum yapan Karadeniz'in eşi, "Şiddetin her türlüsüne karşıyım fakat 1,5 senedir evli ve 2 çocuklu adamı kabul ederek kendisi bu şekilde bir ilişki yaşamayı ve alelen herkese ilan etmeyi tercih etti. Bahsi geçen bu kadın bana ve çocuklarıma da psikolojik şiddet uygulayıp hakaretler, beddualar etti. Hepsi de delilli, ispatlı. Videodaki kadın Batuhan Karadeniz'in kız arkadaşı falan değil. Bahsi geçen adam benim eşim" dedi.Karadeniz'in eşi, Instagram hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise yasak aşkı öğrendikten sonra geçtiğimiz sene eşine dava açtığını ve yargı sürecinin devam ettiğini söyledi.

Batuhan karadeniz2batuhanbatuhan karadeniz4

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor