Trabzonspor’un eski hocası şifreyi verdi

Giray Bulak’tan Haber61’e açıklamalar.

Trabzonspor’un eski hocası şifreyi verdi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Giray Bulak Haber61’e Trabzonspor Galatasaray maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Giray Bulak, “Trabzonspor bu akşam yener. Galatasaray takımı 3-4-3 oynayacak yine büyük ihtimal. Orta sahayı çok kalabalık tutmaya çalışıyor. Bunu yaparken de kenar oyuncuları içeriye çok giriyor. Dolayısıyla Trabzonspor orta sahayı ele geçirebilirse kazanır. Trabzonspor’un hem pres hem de doğal fizik gücü olarak üstünlüğü var o bölgede. Bugünkü maçta orta sahayı elinde tutan kazanır. Trabzonspor’da bu bakımdan çok avantajlı” dedi.

Ersun Yanal’ın forvet seçiminde de değinen deneyimli hoca, Rodallega’nın 11’de oynayacağını ve N’Doye’nin oyuna sonradan dahil olabileceğini belirtti.

Maça etki edecek oyunculara da değinen Giray Bulak, Trabzonspor’dan Rodallega’nın Galatasaray’dan ise Muslera’nın öne çıkabileceğini bildirdi.

Giray Bulak, maçın sonucu konusunda ise görüşünün 2-1 veya 3-1 Trabzonspor’un kazanabileceği yönünde olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor