Trabzonspor'un eski golcüsü Cornelius açıkladı! "En çok iki şeyi özledim..."

Trabzonspor'un Danimarkalı eski golcüsü Cornelius'tan Trabzonspor ve Galatasaray açıklaması geldi.

Trabzonspor'un eski golcüsü Cornelius açıkladı! "En çok iki şeyi özledim..."

Kopenhag forması giyen Cornelius, Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleştikleri Galatasaray ve eski takımı Trabzonspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Grupta favori ekiplerin Bayern Münih ve Manchester United olduğunu belirten Cornelius, "Gerçekçi olmak gerekirse Galatasaray ile biz grupta 3.’lük için mücadele edeceğiz" dedi.

Türkiye’deki futbol atmosferinin diğer ülkelerden çok farklı olduğunu kaydeden Cornelius, “Özellikle taraftarların coşkusu statlarda muhteşem bir ortam oluşturuyor. Taraftarlar takımlarını ateşleme konusunda büyük bir güç oluşturuyor” diye konuştu. Deneyimli futbolcu, Galatasaray’ın Molde’ye karşı oynadığı her iki karşılaşmayı izlediğini de sözlerine ekledi.

"TRABZONSPOR'U TAKİP EDİYORUM"

Trabzonspor'u takip etmeye devam ettiğini ifade eden Cornelius, "Türkiye'de en çok köfte ve kaşarlı levreği özledim" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Skorer

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler