Trabzonspor'un eski futbolcusundan flaş sözler! "Her pozisyonda acı çektirdiler"

Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un Galatasaray maçı performansına dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Papara Park'ta konuk ettiği Galatasaray'a 5-1 mağlup oldu.

Mücadele sonrası, Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Haber61 mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde;

"Geldikleri her pozisyonda acı çektirdiler"

Trabzonspor ilk 15 dakika belki de hata yaptı. Öyle oynamamak gerekirdi. Gol yiyebilirsin ama bu kadar düşmezsin. Hücum ederken arkası unutuldu. Geldikleri her pozisyonda Trabzonspor'a acı çektirdiler. Galatasaray çok iyi değildi ama doğru işler yaptı.

"Bazı şeyleri iyi düşünmek lazım"

3-1 sonrası bir umutlanıldı ama erken yenen o gol umutları da söndürdü. Visca'nın karşısında Kaan oynadı. Kaan çıkınca, Barış Alper oraya geçti. Visca daha etkili oldu. Aslında daha öncesinde Visca ile Fountas'ın kanattaki yerleri değişse hücumda daha iyi işler yapılabilirdi. Fountas ve Bardhi sahada hiç yoktu. Onlar için de bazı şeyleri iyi düşünmek lazım.

zivalioglundan-flas-sozler-2.webp

"Trabzonspor oyun olarak sahada daha güçlü olmalı"

Uğurcan Çakır yuhalandı. Bunu garipsedim. Niye böyle bir tepki gördü anlayamadım. İlk defa hakemle ilgili konuşacağım. Trabzonspor zaten iyi değildi, hakem de biraz sıkıntılı bir yönetim gösterdi. Ters kararları vardı. Ama her şeye rağmen Trabzonspor'un sahada daha güçlü olması gerekirdi. Trabzonspor hiçbir şey yapmadı, Galatasaray da çok şey yapmadı. Oyun bu değildi ama sonuç olarak ortada skor var.

Bir 8 numaranın neler yapabileceğini gördük. Galatasaray çok iyi değildi ama Kerem Demirbay fark yarattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler