Trabzonspor'un eski futbolcusundan flaş sözler! "Düşünen adamdan futbolcu olmaz"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili ekibin Pendikspor galibiyetini yorumladı.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili ekibin Pendikspor'a karşı elde ettiği 2-1'lik galibiyet sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde;

"ORTA SAHADA YÜK MENDY'DE"

Trabzonspor'un son dakikaya kadar pozisyonu yok. Duran topran 2 gol atıldı. Trabzonspor'un taktik dizilişi ve sahadaki oyunu çok basit. Ne Bardhi sahada ne Bakasetas sahada. Bardhi çıkana kadar neredeydi, ne yaptı? Önde yoklar, arkada yoklar. Orta sahada yük yüzde 80 oranında Mendy'e biniyor. Böyle olursa bu tür sarı kart pozisyonlarını sık yaşar.

"PENDİKSPOR ORTA ALANI BİRAZ KULLANSA..."

Koşmak futbolcunun görevi. Koşacaksın elbette. Bardhi koştu koştu, 1 tane top kazanmadı. Bakasetas, hırslı. Oyunun yönünü değiştiren toplar da attı ama oynadığı pozisyonun bazı gerçekleri var. Önce onları yapacaksın.

Rakip takım biraz acemi gibi. Orta alanı biraz kullansalar inanılmaz pozisyonlarla karşılaşabilirdiler. Trabzonspor merkezi sana bırakmış ve oradan oyna diyor resmen.

Topu al ve Trezeguet'e at. Topu al, Trezeguet'in koşu yoluna at. Bu çok basit bir oyun anlayışı.

"DÜŞÜNEN ADAMDAN FUTBOLCU OLMAZ"

Trabzonspor'da takım hala birbirine uyumlu değil. Bjelica'nın işi zor. Trabzonspor'da sahada oyuncu gibi oyuncu duran 2-3 isim var. Diğerleri sahada düşünüyor. Düşünen adamdan futbolcu olmaz. Sahada oynayan adamdan futbolcu olur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor