Trabzonspor'un eski futbolcusundan Fenerbahçeli isim hakkında açıklama "Beklemiyordum"

Trabzonspor'un eski oyuncusu Jan Durica'dan Fenerbahçeli Martin Skrtel hakkında flaş açıklama!

Trabzonspor'un eski futbolcusundan Fenerbahçeli isim hakkında açıklama "Beklemiyordum"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Slovakya Milli Takımı'nı bıraktığını duyuran Fenerbahçeli Martin Skrtel'le ilgili olarak Trabzonspor'un eski futbolcusu ve vatandaşı Jan Durica'dan flaş açıklamalar geldi.

Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki Slovak stoperi Martin Skrtel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla milli takım kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

Tecrübeli savunmacının bu kararı ülkesinde büyük yankı uyandırırken Slovak basını Skrtel'in bu kararının arkasındaki nedenleri sorgulamaya devam ediyor.

Ülkede yayım yapan Sport gazetesine konuşanTrabzonspor'un eski futbolcusu Jan Durica ise Skrtel'in milli takımı bırakmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Açıkçası bunu beklemiyordum. Skrtel'in neden böyle bir karar aldığını da bilmiyorum. Ancak milli takımı kaptanken bırakmak son derece zor bir karar. 

O, hep liderdi ve takımı sırtında taşıdı. Yeniden takıma dönüp dönmeyeceğini zaman gösterecek. Eğer fiziksel nedenlerden ötürü böyle bir karar aldıysa bunun geri dönüşü olmayabilir."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler