Trabzonspor'un eski futbolcusundan çarpıcı ifadeler! "Çok yanlış yapılıyor"

Hamdi Zıvalıoğlu'ndan Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır açıklaması geldi.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Haber61 TV'de yayınlanan "Spor Gündemi" programında Tuncay Lakot ile bordo mavili takımın gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Zıvalıoğlu, Galatasaray maçı sonrası Uğurcan Çakır'a gösterilen tepkiler ve Abdülkadir Ömür sürecine dair konuştu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde;

Uğurcan Çakır kolunu çekmiş. Böyle deniliyor. Öyle bakarsak Bardhi de topu atamadı. Mendy belki de en kötü maçlarından birini oynadı. Visca da vasattı. Böyle bakmak doğru değil.

Trabzonspor altyapısından çıkan en yetenekli isimler Hami Mandıralı ve Fatih Tekke'dir. Trabzon'da onlar bile tepki gördü.

Uğurcan Çakır, Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri. Sen yerin dibine sokuyorsun. Bana göre çok yanlış yapılıyor. Abdülkadir Ömür konusunda da yanlışlar yapılıyor.

Abdülkadir Ömür'ün pozisyonu yok. Nerede ve hangi mevkiide oynadığını bilmiyor. Bir mentor ihtiyacı olabilir ancak bu sorunun sadece yüzde 10'unu çözer.

Çok eleştiri yapıyoruz, haddinden fazla eleştiri yapıyoruz. Ancak yaptığımız eleştiri iki cümle yukarıyı geçmiyor. Bu da bize pahalıya patlıyor. Sorunu tam anlatmadan bırakırsak eleştiriler bir işe yaramıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler