Trabzonspor'un eski futbolcusundan Abdullah Avcı sözleri! "İlk döneme göre işi çok zor..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu'dan Abdullah Avcı yorumu geldi.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın ayrılığı için geri sayıma geçilirken, Abdullah Avcı'nın göreve geleceği iddiaları güçlendi.

Bordo mavili ekibin eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile yeniden anlaşma ihtimali üzerine değerlendirmelerde bulundu.

"O DÖNEM OYUNDAN ÇOK KEYİF ALMADIK"

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesi halinde sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Zıvalıoğlu, "O dönem şampiyonluk hedefi koyulmuş, ama öyle ama böyle şampiyon olunmuştu. Sonrasında Trabzonspor planlamalar açısından sıkıntılar yaşadı. Hocalığına laf söylemiyorum. Bizi şampiyon yap denildi, o da yaptı. Transferler yapıldı, şampiyon olundu. O dönem oyundan çok keyif almadık, oyunda güç olmadığını gördük. Kişiler üzerinde güç olduğunu gördük" dedi.

"TRANSFERLERDE HATA YAPILDI"

Trabzonspor'un yaşanan şampiyonluk sonrası doğru bir planlama yapamadığını ifade eden Hamdi Zıvalıoğlu, "Şampiyonluk sonrası yapılan transferlerden ortaya çıkan bir şey yok. İlk geldiği döneme göre işi çok çok zor. O dönem, şampiyon olalım da nasıl olursak olalım mantığı vardı. O zaman için doğruydu. Ama transferlerde hata yapıldı. Oraları sorgulamak gerek" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor