Trabzonspor'un eski futbolcusu tartışılan golü yorumladı! "Takım arkadaşlarına yerini göstermesi gereken..."

Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un Alanyaspor karşısında yediği 2. gol ile ilgili olarak konuştu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Bordo mavili ekipte 38. dakikada Uğurcan Çalır ile Denswil ile anlaşmazlık yaşanmış, kale vuruşunda araya giren Alanyasporlu Oğuz Aydın farkı 2'ye çıkarmıştı.

İki futbolcu arasındaki anlaşmazlık tartışma konusu olurken, Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu'ndan pozisyona dair değerlendirme geldi.

"Başka bir sorun mu var?"

Trabzonspor'un takım halinde maça iyi hazırlanamadığını ifade eden Hamdi Zıvalıoğlu, "Trabzonspor takımında hiçbir oyuncu maçta değildi. Başka bir sorun mu var? 3 maçın üzerine bu kadar dağınık bir oyun oynanıyor" dedi.

"Kalecinin takım arkadaşlarını uyarması gerek"

Bordo mavili takımın yediği golde, Uğurcan Çakır'ın hatalı olduğunu ifade eden Zıvalıoğlu, kale vuruşu öncesi Denswil'in değil Uğurcan Çakır'ın takım arkadaşlarını yönlendiren isim olması gerektiğini söyledi.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun tartışmalı golle ilgili yorumu şu şekilde;

Uğurcan kale vuruşunu kullanacak. Denswil o sırada takım arkadaşlarını uyarıyor, Uğurcan da bir anlık istem dışı bir hareketle pas veriyor. Yüzde yüz hata.

Denswil, pas atıldığı sırada takım arkadaşlarını uyarıyor. Aslında bunu kalecinin yapması lazım. Takım arkadaşlarına yerini göstermesi gereken Uğurcan'dı. Futbolcunun psikolojisine de bakmak lazım. Neden böyle bir hata yaptığını irdelemek gerekir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor