Trabzonspor'un eski futbolcusu açıkladı! "Tecrübeli bir teknik adam..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Ogün Temizkanoğlu, bordo mavili ekibin teknik adam arayışına dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'un eski futbolcusu açıkladı! "Tecrübeli bir teknik adam..."

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor'un eski futbolcusu Ogün Temizkanoğlu, bordo mavili ekibin Orhan Ak sonrası nasıl bir teknik adamı göreve getirmesi gerektiğine dair yorumlarda bulundu.

"TECRÜBELİ TEKNİK ADAM LAZIM"

Camiayı toparlayacak bir isme ihtiyaç olduğunu belirten Ogün Temizkanoğlu, "Trabzonspor'un teknik direktörü tecrübeli olmalı. Hedefi olan ve futbolculara bir şeyler verebilen bir teknik adam olmalı. Evet, önemli isimler Trabzonspor ile anılıyor. Ancak duygu çöküşünü tekrar ayağa kaldıracak bir teknik adam gerek. Şu anda herkes yazılıyor ama sonuçta 1 kişi gelecek" dedi.

"BİR AN EVVEL KARAR VERİLMELİ"

Trabzonspor'un teknik adam belirsizliğini en kısa süre çözmesi gerektiğini kaydeden Temizkanoğlu, "Bu karar bir an evvel verilmeli. Kimin takımda kalıp kalmayacağı, hangi futbolcuların transfer edileceği... Trabzonspor bunları bir an önce belirlemeli. Olsunlar ile zaman geçiyor" diye konuştu.

ogün temizkanoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor