Trabzonspor'un eski başkanından tavsiye var

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Salih Erdem,  "Başarı yıldız isimlerle pek gelmiyor. Seni hedefe ulaştıracak oyuncular, seni yarı yolda bırakmayacak kendi evlatlarındır" dedi. Bordo-mavili kulübün kurucularından olan ve takımın birinci lige yükseldiği dön

Trabzonspor'un eski başkanından tavsiye var

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Salih Erdem,  "Başarı yıldız isimlerle pek gelmiyor. Seni hedefe ulaştıracak oyuncular, seni yarı yolda bırakmayacak kendi evlatlarındır" dedi.

Bordo-mavili kulübün kurucularından olan ve takımın birinci lige yükseldiği dönemde başkanlık görevinde bulunan Salih Erdem, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, Trabzon altyapısından yetişen oyuncuların başarıda önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Başarı yıldız isimlerle pek gelmiyor. Seni hedefe ulaştıracak oyuncular, seni yarı yolda bırakmayacak kendi evlatlarındır. Tabii ki takımda Trabzon dışından kaliteli ve faydalı olabilecek yabancı isimler de olabilir ama yerli oyuncu sayısı daha fazla olmalıdır. Transferde hata yapmamak da önemli. Özellikle bizim yapımıza, anlayışımıza ve bünyemize uyacak oyuncular bulmak lazım. Alt yapıya çok ama çok önem vermek gerekir. Esas olan oyuncuları kaynaştırmaktır."

Son yıllarda çok teknik adam değişikliğine gidildiğini ifade eden Erdem, "Bundan hızla uzaklaşmak gerekiyor. Şimdi Şota var. Sabretmek, ısrar ve istikrar lazım. Hemen kestirip atmak, maddi ve manevi çok büyük kayıplar verir kulübe" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor