Trabzonspor’un en pahalı mevkii neresi

Trabzonspor 1. Transfer döneminin bitmesiyle kadro 29 kişiye indi. Bordo-Mavililerde yapılan transferler ve giden oyuncularla kadro ideal sayısına indi. Trabzonspor’da en pahalı mevki orta saha mevkii olurken bu mevkii de 13 futbolcu yer alıyor.Defans mev

Trabzonspor’un en pahalı mevkii neresi

Trabzonspor 1. Transfer döneminin bitmesiyle kadro 29 kişiye indi.

Bordo-Mavililerde yapılan transferler ve giden oyuncularla kadro ideal sayısına indi. Trabzonspor’da en pahalı mevki orta saha mevkii olurken bu mevkii de 13 futbolcu yer alıyor.Defans mevkiin de 6 futbolcusu bulunan Trabzonspor’un fazla alternatifi bulunmayan bölgesi ise forvet mevkii.Cardozo,N’Doye ve Deniz Yılmaz 3 ‘lüsü ile bu sezonu sürdürecek olan Bordo-Mavililer devre arasına kadar bu isimlerden gol bekleyecek.

Trabzonspor’da en genç oyuncu kaleci Uğurcan Çakır (19) olurken onu orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu (20) takip etti.

Bordo-Mavililerin en yaşlı oyuncusu ise sakatlığı nedeni ile sahalardan uzak kalan Bosingwa (32) oldu.Portekizli oyuncuyu Paraguaylı Cardozo (31) takip etti.

Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen Soner Aydoğdu,İsak Doğan,Fatih Atik,Musa Nizam ve Serdar Gürler transfer sezonunun son gününde yapılan görüşmelerden sonuç alamayıp takımda kalan isimler oldu.

Devre arasına kadar takımdan ayrıl çalışacak oyuncuların durumlarında bir değişiklik olması beklenmiyor.Sportif Direktör Süleyman Hurma bu oyuncuların kadroya alınmalarının söz konusu olmadığını belirterek kendilerine kulüp bulun tebliği yaptığı oyuncuların takımla idman yapmalarına da müsaade edilemeyecek açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor