Trabzonspor'un durumu İstanbulları harekete geçirdi!

Trabzonspor'da yaşanan maddi kriz nedeniyle bir bir futbolcuların kaçması İstanbul takımları için tam bir fırsat oldu. Futbolculara ödeme yapmakta zorlanan Trabzonspor'da bir çok futbolcu için İstanbul basınında dedikodular çıkmaya başladı. Son iddialara

Trabzonspor'un durumu İstanbulları harekete geçirdi!

Trabzonspor'da yaşanan maddi kriz nedeniyle bir bir futbolcuların kaçması İstanbul takımları için tam bir fırsat oldu.

Futbolculara ödeme yapmakta zorlanan Trabzonspor'da bir çok futbolcu için İstanbul basınında dedikodular çıkmaya başladı. Son iddialara göre ise bordo mavili takımın yıldızı M'bia için Galatasaray fırsat kolluyor.

Sezon başında M'bia'yı isteyen ancak Trabzonspor'a kaptıran Galatasaray bu kez bordo mavili kulüpteki krizden yararanarak yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için hazırda beklediği öne sürüldü. Parasını alamayan futvolcular arasında yer alan M'bia'nın bu girişim karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu olurken yTrabzonspor yönetiminin bir an önce bu duruma karşı gereken önlemi alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor