Trabzonspor’un derbi 11’i hazır

Süper Ligde hafta sonu Beşiktaş ile kritik maçta karşı karşıya gelecek Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde derbi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Bordo-Mavili takım idmanlarda hırslı görüntüsü ile dikk

Trabzonspor’un derbi 11’i hazır

Süper Ligde hafta sonu Beşiktaş ile kritik maçta karşı karşıya gelecek Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde derbi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Bordo-Mavili takım idmanlarda hırslı görüntüsü ile dikkat çekiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Pazar günkü kritik maça herhangi bir aksilik olmaması halinde önceki hafta Galatasaray'ı Avni Aker'de 2-1 yenen 11'i sahaya sürmeyi planladığı belirtildi. Trabzonspor, Galatasaray maçında Hakan Arıkan, Salih, Uğur, Bosingwa, Mustafa Akbaş, Medjani, Özer, Deniz, Mehmet Ekici, Erkan ve Cardozo 11'iyle mücadele etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor