Trabzonspor’un davası sonuçlanıyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongrede usülsüzlük olduğu gerekçesiyle açılan davada Yargıtay nihai kararı vermek üzere.  Yargıtay 18.dairesi daha önce yerel mahkemenin kararını onarken yönetimin yaptığı karar düzeltme talebi ko

Trabzonspor’un davası sonuçlanıyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongrede usülsüzlük olduğu gerekçesiyle açılan davada Yargıtay nihai kararı vermek üzere.

 Yargıtay 18.dairesi daha önce yerel mahkemenin kararını onarken yönetimin yaptığı karar düzeltme talebi konusundaki Karar 15 Ekime kadar yazılarak taraflara tebliğ edilmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulunan Ali Sait Yılmaz’ın Avukatı Eda Lermi, " Yargıtay'dan böyle bir kararın çıkacağını uzun zamandan beri bekliyorduk. Karar bugün veya Pazartesi günü çıkacak. Dosyanın incelemesi sürüyor. Bizde konunun takipçisi olmayı sürdürüyoruz" dedi.

Bu davayı yürüttüğü meslektaşı ile birlikte hareket ettiklerini belirten Lermi, "müvekkillerimizle bir araya gelip bundan sonrası için nasıl bir yol haritası çizeceğimizi henüz netleştirmedik. Biz önce kararın çıkmasını istiyoruz. Karar Trabzonspor’a tebliğinin ardından bende Trabzon’a gelip dosyayı Trabzon’da teslim alacağım. Bu dava da daha önce yaşanan Şarköy hadisesi gibi bir hadisenin tekrar yaşanmasını istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor’a davanın ardından Kayyum atanması konusunda yeni bir başvuru yapacak mısınız?" sorusuna Lermi "bu benim tek başıma alacağım bir karar değil müvekkillerimiz  ve meslektaşım ile bir araya gelerek izleyeceğimiz yol haritasını belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler