Trabzonspor'un dava ettiği Ahmet Ercanlar iyice saçmaladı!

Ahmet Ercanlar isimli sözde gazeteci Trabzonspor'a vurabilmek adına yine yalanlara başvurdu

Trabzonspor'un dava ettiği Ahmet Ercanlar iyice saçmaladı!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un "Örtülü ödenekten Trabzonspor'a 50 Milyon Euro aktarıldı" iddialarını ortaya atan ve iftiralarla gündem oluşturmaya çalışan 83 kişi hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından , bu kişiler arasında yer alan sözde gazeteci Ahmet Ercanlar yalanlarına yenilerini ekledi.

Ercanlar, iftira kampanyalarını sürdürürken Trabzonspor hakkında edindiği yalan yanlış bilgileri kamuoyuna sunarak yine algı operasyonunu sürdürdü.

Son olarak sosyal medyadan bir paylaşım yapan Ercanlar " Trabzonspor dava ediyormuş beni ve başka arkadaşları. Peki. Bir de şunun için dava etsinler. Aşağıda Trabzonspor’dan loca alan kamu kuruluşları var. Soru 1: Bu kamu kuruluşları başka kulüplerden de loca aldı mı? Soru 2: Bu loca fiyatları normal mi?" ifadelerini kullanarak bir çok belediye ve kurumun uçuk fiyatlardan loca aldığını öne sürdü.

Ancak listede yer alan bilgilerin çoğunun gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmadığı anlaşıldı. Listede Of ve Hayrat'ı tek ilçe belediyesi olarak göstererek bilgisizliğini tescilleyen Ercanlar'ın loca aldığını iddia ettiği belediyelerin böyle bir işlem yapmadığı öğrenildi.

Ercanlar'ın yayınladığı liste şu şekildeydi;

600

ERCANLAR'LA DALGA GEÇİP YALANLADILAR

Ercanlar’ın loca haberiyle dalga geçen başkanlardan Murat Zorluoğlu “Ben de zaten haftaya İspanya’ya, Messi’nin Trabzonspor'a transferini görüşmeye gidiyorum…” ifadelerini kullandı.

Ancak  Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta bu iddiaları yalanladı. Bıyık "Madem locamız var ben niye maratonda izliyorum. O locayı yarı parasına satıyorum" diyerek iddiaları yalanlarken Balta ise "Geçen bana bilet bile yüklemediler Locam varmış haberim yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler