"Trabzonspor'un bu yıl 400 Milyon TL'ye ihtiyacı var!"

İhsan Öksüz'den dikkat çeken çıkış; Bravo, helal olsun Muharrem Usta'ya

"Trabzonspor'un bu yıl 400 Milyon TL'ye ihtiyacı var!"
Haber61 Spor Servisi

Haber61 TV'de yayınlanan Bakış programında günün konusu Trabzonspor'du.


Tuncay Lakot'un sunduğu ve İhsan Öksüz ile Caner Çuvalcıoğlu'nun konuk olduğu programda bordo mavili takımın son durumu değerlendirildi.

Duayen Gazeteci İhsan Öksüz programda Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya eleştirilerde bulundu. Öksüz "Muharrem Usta'ya helal olsun önce hakkını teslim edelim" diyerek başladığı eleştirilerinde "Trabzonspor'u uçurumun kenarına getirdi ve hala mazlum ve mağdur edebiyatı yapıyor ve hala taraftar buluyor ya helal olsun Muharrem Usta'ya. Kendisi aday olmayacağı gibi kongreye de katılmayacakmış. Bir daha helal olsun, bravo. Bir de şimdi geçmiş yönetimlerin borcunu çıkarıyor değil mi, bir daha helal olsun. Niye? Çünkü seçimi kazandıktan sonra bir basın toplantısında, Usta'ya bir soru sormuştum cevabında dediki " Bize gösterilen tablo ile karşılaştığımız tablo çok farklı", ben de dedimki "Siz de o zaman suç duyurusunda bulunacaksınız değil mi?" o ise  " Yeni düşman, muhalefet cepheleri açmamak için dava açmayacağım" dedi. Araştırsın çok güzel olur. Sosa'ya Burak'a, Kucka'ya, Bero'ya,Pereira'ya Mas'a, Hubocan'a, Olcay'a verilen parlar... Ayrıca Olcay konusunda 2 Milyon Euro'ya vermedik Mehmet'i Olcay'ı aldık.." şeklinde konuştu.

Bu transferle ilgili Mertcan Çam'ın Beşiktaş'a transfer olması hatırlatılması üzerine Öksüz " Bu transfer tam bir transfer başarısıdır. Kim yaptıysa helal olsun. Kim satmışsa, becermişse helal olsun. Diğerleri ironiydi bu gerçekten. Trabzonspor'un kasasına 4 yılda bir para girdi. Harika olay" dedi.

TRABZONSPOR'UN 400 MİLYON TL ÖDEMESİ VAR

8 Nisan'da gerçekleştirilecek olan seçimin ardından 9 Nisan'da kulübün 70 Milyon TL'ye ihtiyacı olduğunu söyleyen Öksüz " 70 Milyon o gün masanın üstünde olmak zorunda. İki ay sonra bir 70 Milyon TL daha. Kulüp UEFA'dan lisans , SGK'dan da borçsuzluk belgesi almak zorunda. Bu işlem de bu yönetim döneminde yapılmak zorunda. 2018 yılı içinde Trabzonspor'un 400 Milyon TL'ye ihtiyacı var. Trabzonspor batmış durumda. Trabzon'un kasasına 5 kuruş para girmiyor. Gelen para TFF'ye gidiyor, oradan haziclere borçlara gidiyor. Stat reklamları 25 Milyon Euro peşin alınmış kırdırılmış borçlar ödenmiş. Satılmıyor denilen localar 2020 yılına kadar satılmış 5 kuruş alınmayacak. Göğüs reklamı 2020 yılına kadar satılmış parası alınmış ve kullanılmış. Şuanda personele sadece 4 Milyon TL borç var. Futbolcuların aylık alacakları 11 Milyon TL. futbolcuların mart ayındaki alacakları toplam 57 Milyon TL.  390 Milyon TL bankalara borç var. İstanbul'da işgal parası olarak (Kartal tesisleri ) 11 Milyon TL borcu var. Bu belki önceki yönetimlerden kalan bir artık ama farketmez siz çözecektiniz. Siz sorunları çözeceğiz diye geldiniz ama hiç birşey yapmadınız." dedi.

Son dönemdeki yönetimlerin kulübü borçlandırlamaları ile ilgili olarak da Öksüz " Sadri Şener de kulübü borçlandırdı ama 1 Şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazandırdı. Taraftara unutulmaz zevkler yaşattı. İbrahim Hacıosmanoğlu geldi, aynı böyle "paldır küldür" giderek, menajerler, futbolcular alındı, kulübün paralarını çarçur etti gitti. Muharrem Usta geldi 460 Milyon TL ile alıyoruz dediler 600-700'e kadar çıktı. Nasıl olmasa "At debreli Hasan" derler aynı o şekilde atıyorlar. O zaman niye hesap sormadınız. Şimdi sıkıştınız gider ayak hesap soruyorsunuz. Sorun ama sizden de hesap sorulmalı." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor