Trabzonspor'un Beşiktaş muhtemel 11'i!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor beyaz bir sayfa açmak istiyor. Bordo-mavililer, şampiyonluk mücadelesi veren siyah-beyazlı ekibi evine puansız göndermeyi hedefliyor.    Spor Toto Süper Lig’de sezon başında hedeflerinin ge

Trabzonspor'un Beşiktaş muhtemel 11'i!
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor beyaz bir sayfa açmak istiyor. Bordo-mavililer, şampiyonluk mücadelesi veren siyah-beyazlı ekibi evine puansız göndermeyi hedefliyor. 
 
Spor Toto Süper Lig’de sezon başında hedeflerinin gerisine kalarak hayal kırıklığı yaşaşan Trabzonspor, yeni Teknik Direktör Hami Mandıralı ile yarın sahasında konuk edeceği Beşiktaş’ı mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Hafta içerisinde Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun görevinden ayrılmasından sonra genç teknik adam Hami Mandıralı ile anlaşan bordo-mavili takımda, kart cezalısı olan Cavanda dışında Mustafa Yumlu ve Özer Hurmacı’nın da hafif sakatlıkları bulunuyor. İki futbolcununda durumlarının maç saatini netlik kazanacağı öğrenildi.
 
MUHTEMEL İLK 11
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya; Onur, Salih, Mustafa (Douglas), Aykut, Yusuf , Mbia, Aytaç, Okay, Erkan, Mehmet ve Cardozo ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor