Trabzonspor’un başarısının mimarı olarak onu işaret etti: Burun kıvırdılar burunlarından getirdi

Spor Yazarı Şansal Büyüka, trabzonspor’un başarısını yorumladı.

Trabzonspor’un başarısının mimarı olarak onu işaret etti: Burun kıvırdılar burunlarından getirdi

Spor yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan haftayı değerlendirdi. Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda yürüyüşünü de değerlendiren Büyüka, Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah avcı için “İstanbullular burun kıvırdı ama burunalrından getirdi” ifadelerini kullandı.

Büyüka şu ifadeleri kullandı:

Sörloth’u buldular. Adam 30 gol barajını aştı, Türkiye’yi birbirine kattı ve kaçtı. Cornelius elbette yeni bir Sörloth değil ama tek başına attığı kafa gollerini Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takım olarak atamadı.

Beşiktaş Dorukhan’ı önemsemedi. Diğer İstanbullular yüz vermedi. Trabzon kaptı, her yerde, her mevkide tepe tepe kullanıyor.n Marek Hamsik, İtalyan Ligi’nde gerçek efsane olmuştu. Gerçek bir Avrupa yıldızı olan Hamsik’i ikna etmeyi becerdiler, imzayı attırdılar, Trabzon’a getirdiler. Gervinhoları, Djaninyleri buldular. Uzun süreli sakatlandılar, buna rağmen eksikliklerini hissettirmediler. Çünkü kadro mühendisliğini kusursuz yaptılar.

Edin Visca 10 sene İstanbul’da oynadı. Gözlerinin önündeki ligin en istikrarlı adamını Trabzonspor’a kaptırdılar.

Burunlarının dibindeki Abdullah Avcı’ya burun kıvırdılar. Abdullah Avcı şimdi her hafta burunlarından fitil fitil getiriyor.

Yolu biliyorsan yorulmazsın. Yolu bilmiyorsan, daha o yolun yarısında 20’şer, 30’ar puan fark yiyip, pusulayı şaşırırsın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor