Trabzonspor’un Avrupa yolculuğu onları üzdü!

Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılması alt sıralardaki takımlarında umutlarını tüketti.

Trabzonspor’un Avrupa yolculuğu onları üzdü!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulubü, Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesi ile UEFA Avrupa Ligi'nden men edilme durumu ile karşı karşıya kalmıştı.

Başkan Ağaoğlu açıklamaları sonrasında bu sorunun çözüleceğine de işaret ederken, "Trabzonspor'un ceza almasını ağzı sulanarak bekleyenler var" ifadelerini kullanmıştı.

Bordo-Mavililer'in UEFA Avrupa Ligi'ne katılma sonrunu büyük oranda çözmesi alt sıralarda bekleyen takımlarda üzüntü yaşattı. Fenerbahçe Kulübü'nün de Finansal Fair Play konusunda sıkıntı yaşadığı günlerde, Trabzonspor'un Avrupa Kupalarından men edilmesi halinde Süper Lig'i 6. sırada bitiren takım Avrupa Ligi ön elemelerine katılabilecek.

Özellikle İstanbul medyasının 'Trabzonspor Avrupa'dan men edilecek Fenerbahçe gidecek' yakıştırmalarının ardından bu haber medyada sessizlik yarattı.

Yarışın kızıştığı son hafta öncesi 9. Aytemiz Alanyaspor, 8. Fenerbahçe, 7. Atiker Konyaspor ve 6. Antalyaspor kulüpleri 6.'lık için yarışacaklar. Spor Toto Süper Lig'i ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray'ın kazanması sebebiyle ligi 5. sırada bitiren takımınında Avrupa Kupaları'nda ön eleme oynayacağı kesinleşmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor