Trabzonspor’un Asbaşkanı kim olacak? İşte flaş isim

Trabzonspor’da asbaşkanlık görevine kimin getirileceği merak konusu oldu. 

Trabzonspor’un Asbaşkanı kim olacak? İşte flaş isim

Trabzonspor’da yaklaşan Olağanüstü Seçimli Kongrede yeni başkan belli olacak. Başkanın yanısıra Asbaşkanın da kim olacağı merak konusu oldu. 

Ümraniyespor maçı öncesinde yapılan yönetim toplantısının ardından Bordo mavili kulüp Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Kararı almış ve Başkan Ahmet Ağaoğlu istifa etmişti.

Bu gelişme sonrasında Asbaşkan Ertuğrul Doğan Başkan adayı olacağını resmi olarak açıkladı.

LİSTELER VERİLECEK

Başkan adayı olmak isteyenler için başvuru süresi bugün (17.03.2023 Cuma) saat 18:00’de sona erecek. Aday olmak için bugün yönetim listelerinin Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etmeleri gerekiyor. Tüzüğe göre çoğunluk aranacak ilk kongre 18 Mart 2023 tarihinde, çoğunluk aranmayacak ikinci kongre ise 25-26 Mart tarihlerinde Hayri Gür Spor salonunda gerçekleştirilecek. 

ASBAŞKANLIK İÇİN FLAŞ İSİM!

Trabzonspor’da başkan kadar yönetimde kimlerin olacağı ve en önemlisi de Asbaşkan’ın kim olacağı merak konusu olmuş durumda.

Haber61’in edindiği bilgiye göre Asbaşkanlık için ismi geçenler arasında Süleyman Atal da yer alıyor. Atal’a teklif iletildiği, bu teklif karşısında Atal’ın düşünmek için süre istediği öğrenildi. 

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler