Trabzonspor'un Alanyaspor maçı biletleri satışa çıktı! Fiyat sürprizi

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor ile evinde karşılaşacak Trabzonspor biletleri satışa çıkartıldı.

Trabzonspor'un Alanyaspor maçı biletleri satışa çıktı! Fiyat sürprizi

Trabzonspor'un Süper Lig’in 7. haftasında 27 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de oynayacağı Alanyaspor maçı biletleri satışa sunuldu.

Bordo mavililer taraftarlardan gelen talepler doğrultusunda biletlerde indirim yapıldığı görüldü.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı son karara göre, Medical Park Stadyumu’nun % 50 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletlerde çift aşı zorunluluğu getirilmiştir. İki doz aşı olan kişilerin son aşısının üzerinden de 14 gün geçmesi gerekmektedir. Ayrıca çift doz aşı olanlara HES kodu kontrolü de yapılacaktır. Yurt dışında yaşayan taraftarlarımız aynı kurallar kapsamındadır ve çift doz aşılarını ülkeye giriş yaparken gümrük memurları üzerinden pasaportlarına işletmek zorundadır.

Bilet fiyatlarımız şu şekilde belirlenmiştir

Vip Platinum 600 TL
Vip Gold 400 TL
Vip Silver 250 TL
Batı 150 TL
Doğu 125 TL
Fırtına 80 TL
Kale Arkası 60 TL

Passolig gişeleri, Passo Uygulama ve passo.com.tr’den satışa sunulan elektronik biletler, sadece Trabzonspor passolig kartlar ile satın alınabilecektir. Engelli biletleri ise Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişelerinden temin edilecektir.

TFF’nin güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır.

Bilet alacak taraftarlarımızın dikkat etmesi gereken hususlar şu şekildedir:

- Bir taraftar farklı TC Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahiptir. Her taraftarın HES kodu olması zorunludur.

- Seyircilerin müsabakaya girerken, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyma zorunlulukları vardır.

- Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

- Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.

- E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya girerek kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılacaktır. Bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanacaktır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

- Test yaptırılamayan 12 yaş altı çocukların stadyumlara girişi yasaktır. 12 yaş üzerinde ve henüz aşı tanımlanmamış kişiler maçtan 48 saat önce PCR negatif testi alarak müsabakalara giriş yapabilecektir. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı grubunda yer alan 16 yaş ve üzerindekiler ise çift doz aşı ve 14 gün kuralını tamamladıktan sonra bilet alabileceklerdir.

- Covid-19 geçirmiş ve Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olanlar stadyuma giriş yapabileceklerdir. Bunun yanında Covid-19 geçirmiş kişiler izolasyon süreçlerini tamamladıktan sonra 180 gün süre ile stadyuma girebileceklerdir.

- Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

- Kapı açılış saatlerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maçtan iki saat önce kapılar açılır.

HES kodu nasıl alınır? (TC Vatandaşları)

1- HES uygulamasında ana sayfa açılır

2- HES KODU OLUŞTURMA ekranına geçiş yapılır.

3- "HES KODU OLUŞTUR" bölümünün altında "Yeni Kod Ekle" butonuna basılarak kod oluşturulur.

4- "Yeni Kod Ekle" butonuna basıldıktan sonra açılan ekranda HES kodu için süre seçilir ve istenirse isim verilebilir.

5- Oluşturulan HES kodu bilet alımı sırasında, atama ekranında HES kodu alanına girilir, TC kimlik numarası ile eşleşme yapılır ve maç biletiniz tanımlanarak ödeme adımına geçilir.

HES kodu nasıl alınır? (Diğer Ülke Vatandaşları)

Aralarda boşluk olacak şekilde HES (PASAPORTTA YAZAN UYRUK) (PASAPORT NO) (DOĞUM YILI) (SOYISIM) yazılarak 2023'e SMS gönderilerek HES kodu alınabilir.

Ayrıca; yurtiçi GSM operatörüne ait numarası bulunmayan yabancı kişiler için pasaport bilgileri ile HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla uyruk, pasaport seri numarası, doğum yılı ve soyadı yazdıktan sonra +90555 944 3821’e SMS göndererek HES Kodu alınabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler