Trabzonspor’un Adana Demirspor maçı öncesi Orhan Ak’tan Avcı sözleri: Son derece zor karar

Trabzonspor’un Adana Demirspor maçı öncesi, Trabzonspor teknik sorumlusu Orhan Ak, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un Adana Demirspor maçı öncesi Orhan Ak’tan Avcı sözleri: Son derece zor karar

Trabzonspor, Süper Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor’u konuk ediyor.

Bordo mavililerde Abdullah Avcı’nın istifasının ardından takımı yönetecek olan Orhan Ak, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı’nın verdiği kararın zor olduğunu belirten Ak’ın açıklamaları şu şekilde:

Ülkemiz olağanüstü bir süreçten geçiyor. Yardımlarımıza devam ediyor. 

Alanya Kestelspor takımı çok ciddi kaza geçirmiş. Onlara da geçmiş olsun.

Biz de bir süreçten geçiyoruz. Zaman zaman büyük camialarda böyle durumlar olur. Trabzonspor gerekli kenetlenmeyi sağlayıp eskisinden daha iyi hale gelecektir. Biz de verilen görevi yerine getirip gemiyi son limana yanaştırmaya çalışıyoruz.

Hocamız da takım adına daha sağlıklı olacağını düşünerek böyle bir karar aldı. Biz de saygı duyuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini sonuna kadar yapmak istiyoruz. Çok güzel günler geçti. Hocamızın son derece başarısı var. İnanmayanı da inandırdı. Kendi özelimde çok özel yeri var Abdullah Hocamın. Bana çok ciddi destek oldu. İkinci ağabeyim oldu. Türk futbolunun böyle özel teknik adamlara ihtiyacı var. Bizce burada efsane oldu. Böyle ayrılıklar da güzel. Kimseyi incitmeden. Yakışan bir ayrılık oldu. Bizim tek düşüncemiz maçı kazanmak. Hocamıza hediye etmek. Trabzonspor büyük bir camia. Hedefleri hiçbir zaman bitmez. Bugün ilk 3 hedefi devam ediyor. Kupa hedefi açık ve net devam ediyor. Tek hedefimiz kazanmak. Umarım kazanıp camiamızı mutlu ederiz.

Bu belirsizlikler oyuncunun kafasında oluşur. İlk 2 gün biraz zorlandık ama oyuncularımız çok kaliteli. İnsanlar değişebilir ama grup olarak her zaman en iyisini verdiler. 3 sene bir kontratınız var. Bu kararı almak kolay bir şey değil. Hocanın verdiği karar son derece zor bir karar. İnşallah hem Abdullah Avcı için hem Trabzonspor için başarılı olur

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor