Trabzonspor'un 4 yabancı yıldızının milli takım fikstürü

Trabzonspor'un 4 yabancı yıldızı milli takımlarında forma giyecek

Trabzonspor'un 4 yabancı yıldızının milli takım fikstürü

Trabzonspor'un yıldızları milli takımda boy gösterecek. İşte milli takımlarına giden Siopis, Bakasetas, Hamsik ve Gervinho'nun maç programı...

SIOPIS - BAKASETAS

Yunanistan Milli Takımı'na davet edilen Siopis ve Bakasetas, şans bulmaları halinde 9 Ekim'de deplasmanda Gürcistan ile oynanacak Dünya Kupası Elemeleri B Grubu maçında forma giyebilecekler. Yunan Milli Takımı, Gürcistan maçının ardından 12 Ekim'de İsveç'i evinde ağırlayacak.

HAMSIK

Trabzonspor'un maestrosu Marek Hamsik, Slovakya Milli Takımı'ndan davet aldı. Slovakya, 8 Ekim'de Rusya, 11 Ekim'de Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşılacak. 34'lük yıldızın forma giymesi bekleniyor.

GERVINHO

Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden Fildişi Sahilleri, 8 Ekim'de deplasmanda Malavi ile 11 Ekim'de evinde Mozambik ile karşılaşacak. Gervinho şans verilmesi halinde iki maçtada oynayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor