Trabzonspor’un 3 genç transferinin ayrıntıları belli oldu! Ne kadar ödenecek? Ne zaman gelecekler?

Trabzonspor’un yeni transferi genç ismin Trabzon aşkı dikkat çekti.

Trabzonspor’un 3 genç transferinin ayrıntıları belli oldu! Ne kadar ödenecek? Ne zaman gelecekler?

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, transfer harekâtına devam ediyor. Kadrosuna Visca, Yusuf, Puchacz ve Kouassi gibi yıldız isimleri katan bordo mavililer gençlere de yatırım yapıyor. Altınordu’dan transfer ettiği Enis Destan’ı Trabzon’a getirip imza attıran bordo mavililer 3 genç isimle de sözleşme imzalayacak.

Bursaspor’un genç futbolcuları Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör için Trabzonspor’un yeşil beyazlı kulübe ne kadar ödeyeceği de belli oldu.

3 futbolcu için Trabzonspor Bursaspor’a bonuslar hariç 29 Milyon TL ödeyecek.

Batuhan ve Kerem yılsonuna kadar Bursaspor’da kiralık olarak kalacaklar. Taha ise Trabzonspor kadrosuna katılacak. Genç transferleri yarın sabah saat 9'da Trabzon'da olmaları bekleniyor.

Fenerbahçe İstedi Trabzonspor kaptı

Trabzonspor, Bursaspor’un 18 yaşındaki stoperi Taha Altıkardeş’in transferinde mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe ’nin de yakından ilgilendiği Taha’nın, Trabzonspor’u tercih ettiği ve gelişimi adına Abdullah Avcı’yla çalışmayı çok istediği öğrenildi.

18 yaşındaki Taha, bu sezon 1.Lig’de 12 maçta görev aldı, Türkiye Kupası’nda da 3 kez oynadı.

Taha’nın yanı sıra Bursaspor’un 2002 doğumlu orta saha oyuncusu Kerem Şen ve 2001’li forvet Batuhan Kör bitirildi. 3’lü paket halinde transfer edilen Taha, Batuhan ve Kerem’le ilgili yarın sağlık kontrolünden sonra Trabzonspor tarafından KAP açıklanması bekleniyor.

Batuhan Kör tam bir Trabzon aşığı

Trabzonspor’un yeni transferi Batuhan Kör’ün tam bir Trabzon aşığı olduğu ortaya çıktı. Her yaz memleketine gelen genç oyuncu Sürmene ilçesindeki köylerinde yaz ytatillerini değerlendiriyor.

Batuhan’ın köylerinde çekilmiş çocukluk fotoğrafları ise oldukça ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor