Trabzonspor'u sakatlık yıktı

Trabzonspor’da bu sezon fazla gol yenilmesinin en büyük sebeplerinden biri de defans bloğunda görev yapan oyuncuların sakatlık problemi oldu.Kaleci Onur’un sakatlığıyla başlayan kabus, Aykut Demir, Aytaç Kara, Belkalem, İshak Doğan, Musa Nizam, Mustafa Ak

Trabzonspor'u sakatlık yıktı

Trabzonspor’da bu sezon fazla gol yenilmesinin en büyük sebeplerinden biri de defans bloğunda görev yapan oyuncuların sakatlık problemi oldu.

Kaleci Onur’un sakatlığıyla başlayan kabus, Aykut Demir, Aytaç Kara, Belkalem, İshak Doğan, Musa Nizam, Mustafa Akbaş, Uğur Demirok’un yaşadığı sakatlıklar sezon boyu devam etti. Beşiktaş maçında son 10 dakikayı sakat oynayan Bosingwa’nın durumunun da hafta içinde belli olacağı belirtildi. Bordo mavili takımın defansında sakatlanmayan oyuncu neredeyse olmadı. Ayrıca Medjani ve Belkalem’in Afrika Kupası nedeniyle uzun süre takımdan uzak kalması da Trabzonspor’un defans bloğunda ciddi sorun oluşturdu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor