Trabzonspor'u reddetmiş!

Trabzonspor'un transferde hareketli güner geçirmesi dış basının da gözdesi olmasına neden oldu. Avrupa'nın bir çok ülkesinden Trabzonspor için transfer iddiaları ortaya atılıyor. O iddialardan sonuncusu da ilginç bir şekilde Jakimovski oldu La Gazzetta de

Trabzonspor'u reddetmiş!
Trabzonspor'un transferde hareketli güner geçirmesi dış basının da gözdesi olmasına neden oldu. Avrupa'nın bir çok ülkesinden Trabzonspor için transfer iddiaları ortaya atılıyor. O iddialardan sonuncusu da ilginç bir şekilde Jakimovski oldu
 
La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Jakimovski’ye Serie A ekiplerinden Genoa teklif götürdü. 25 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor’un teklifini reddettiği ve Genoa’ya sıcak baktığı bildirildi.
 
Genoa, yıldız oyuncusu Diego Perotti’yi Watford City’ye satmak üzere. Onun boşluğunu ise Jakimovski ile doldurmayı planlıyorlar. Makedon oyuncunun bonervisi elindeydi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor