Trabzonspor'u kritik haftalar bekliyor

Trabzonspor kritik haftalara giriyor.

Trabzonspor'u kritik haftalar bekliyor

Trabzonspor üst üste alınan galibiyetlerin ardından hafta içindeki idmanlardaki neşeli tavırları ile dikkat çeken teknik heyet ve futbolcular, üst basamakalara doğru tırmanmayı hedeflerken, ligin ilk yarısının bitimine doğru kritik haftalara giriyor.


Sezon başında yaşadığı talihsiz puan kayıplarını Antalyaspor, Kasımpaşa , Bursaspor ve Karabükspor maçlarında telefi etmeyi planlayan Karadeniz ekibi ligin ikinci yarısında yeniden zirve hedefi koyabilmek için üst basamaklarda yerini almak istiyor.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi haftasını kayıpsız geçmeyi arzulayan Trabzonspor, Antalyaspor ile oynayacakları maçı dönüm noktasını olarak görüyor. Özellikle teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, eski takımı karşısında puan kaybı yaşamamak istemeyen Karadeniz ekibi haftayı 3 puanla kapatarak puanını 22 yükseltmenin hesaplarını yapıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor