"Trabzonspor'u gerçek sahiplerine bırakın"

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişinin ardından bordo mavili kulübün "Başbakan" lakaplı eski futbolcusu Lemi Çelik , Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Şota Arvaladze ve Sportif Direktör Süleyman Hurma'ya tepki gösterdi. Yönetimin yabancılara pa

"Trabzonspor'u gerçek sahiplerine bırakın"

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişinin ardından bordo mavili kulübün "Başbakan" lakaplı eski futbolcusu Lemi Çelik , Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Şota Arvaladze ve Sportif Direktör Süleyman Hurma'ya tepki gösterdi.

Yönetimin yabancılara para vererek takım içinde ayrımcılık yarattığını söyleyen Çelik "Bu mantık ile takım ruhu oluşmaz ve doğal olarak başarı gelmez" dedi.

Trabzonspor'da birlikte oynadığı Şota'yı ağır bir şekilde eleştiren Lemi Çelik "Trabzonspor'un futbolcusu oldun ancak bu camianın bir türlü teknik direktörü olamadın. Gittin turizmci Süleyman Hurma'nın hocası oldun. Bu takımı senin yaptığına inanamıyorum. Bu kadar zeki bir futbolcu, bu kadar kötü bir teknik direktör olamaz" ifadelerini kullandı.

Başkan Hacıosmanoğlu'nu teknik direktör Şota ve Sportif direktör Hurma'yı istifaya davet eden Lemi Çelik "Trabzonspor'u gerçek sahiplerine bırakın. "Seviyoruz" diye takımı sömürdüğünüz yeter. Sizlerin Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum. Tekrar söylüyorum takımı kendi kimliği ve değerlerine bırakın ve gidin." dedi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler