Trabzonspor'u böyle mi yönetiyorsunuz?

Trabzonspor resmen küçük düşürüldü...

Trabzonspor'u böyle mi yönetiyorsunuz?

Trabzonspor'da yönetim içerisinde yaşanan sıkıntılar bir yana yöneticilerden bazılarının iş bilmezliği bordo mavili camiada can sıkmaya devam ediyor.

TAM ANLAMIYLA REZALET

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu bugün UEFA gündemiyle ilgili olarak içerisinde "Trabzonspor" kelimesi bile geçmeyen bir açıklama yapması sonrası Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral skandala imza attı. Saral, Mosturoğlu'nun bugünkü açıklamalarını okumadan 27 Mart'ta yayınlanan bir haberde geçen sözlerine cevap verdi. Saral'ın bu davranışı, gündemi takip etmediğini de gösterdi.

 "Yönetici" Gökhan Saral, Mosturoğlu'nun 27 Mart'ta yaptığı açıklamaya bugün cevap verdi. Trabzonspor camiası için en hassas en ciddi konu olan "şike" mevzusu hakkında güncel olmayan bir açıklamaya cevap vererek bordo mavili camianın ciddi duruşunu  "ayağa düşüren" Saral, yönetim anlayışını da ortaya koymuş oldu. Namus meselesi haline gelen şike davasında daha hassas davranılması gerekirken yapılan bu yanlış davranışların her başarısızlık sonrası tekrar etmesi ve şike sürecinin gündeme getirilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Saral'ın mart ayındaki açıklamaya mayıs ayındaki cevabı!


UCUZ KAHRAMANLIK

Mosturoğlu'nun Fenerbahçe resmi sitesinden bugün yapıldığı iddiasıyla yayınlanan açıklamayı, Fenerbahçe'nin sitesini açıp doğrulamayı bile düşünmeden yorumlayan ve cevap veren Saral'ın açıklamaları bordo mavili taraftarları da gereksiz yere gererek gündemi değiştirdi. Bazı taraftarlar ise açıklamanın eski olduğunu ve bu tür ciddi konularda ciddi hareket etmesi gerektiğini söyleyerek Saral'ı uyardı. Saral ise tabiri caizse "ucuz kahramanlık" yaparak Fenerbahçe'ye saldırıp taraftarı yok yere gerdi.

TRABZONSPOR AMAÇ MI ARAÇ MI?
HER BAŞARISIZLIK SONRASI AYNISI...


Haftanın en çok konuşulan gelişmeleri Trabzonspor'un son 3 haftadır durdurulamayan düşüşü sonrası gelen tepkiler ve Başkan Muharrem Usta'nın "Avrupa olmasa da olur" tarzındaki eleştiri toplayan açıklamalarıyken Saral bir anda gündemi değiştirmeye çalıştı. Ayrıca Saral ve bazı yöneticilerin bu tip çıkışlarla sosyal medyada kendi reklamlarını yaptığı da konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

SARAL İKİ AY GERİDEN GELİYOR

27 Mart'ta Şekip Mosturoğlu yaptığı açıklamada Trabzonspor'un Fetö tarafından kullanıldığı ima edilmiş ve tüm Trabzonspor camiası kendisine gerekli tepkiyi göstermişti. 15 Mayıs'ta Mosturoğlu'nun yaptığı açıklamada ise Saral'ın cevap verdiği gibi bir konu yer almadı. Mosturoğlu, UEFA ile kendileri için yaptıkları görüşmeyi belirttiği açıklamasında Trabzonspor'a hiç yer vermedi. Ancak Saral yaptığı açıklamalarla, Mosturoğlu'nun 27 Mart'ta yaptığı açıklamaya bugün cevap vermiş oldu. 

Fenerbahçe sitesinden yapılan ilgili açıklamalar;

Bugün Mosturoğlu'nun yaptığı açıklama;



Saral'ın cevap verdiği Mosturoğlu'nun 27 Mart tarihindeki açıklaması;



Mosturoğlu'nun Trabzonspor'a yönelik 28 Mart'ta yayınlanan "FETÖ" imalı adi iddiaları Fenerbahçe'nin forum sitelerinde de böyle yer almıştı;



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor