Trabzonspor'u bekleyen büyük sorun! Geri dönüyorlar

Trabzonspor'u kiralık olarak gönderilen oyuncuların ngeri dönüşü sonrası yoğun bir süreç bekliyor.

Trabzonspor'u bekleyen büyük sorun! Geri dönüyorlar

Trabzonspor'da da gidecek ve kalacacak oyuncular konusunda nasıl kararlar verilecfeği merajkla bekleniyor.

Bordo-mavili ekipte kiralık sözleşmesi sona eren oyuncuların ayrılıkları, 30 Haziran itibariyle resmi olarak gerçekleşecek.

Trabzonspor'da mevcut kadrodan bazı futbolculara diğer takımların ilgisi bulunuyor. Bordo-mavili yönetim, gelen teklifleri değerlendirerek oyuncu satışı yapmayı planlıyor. Özellikle yabancı oyuncu kuralı nedeniyle yabancı futbolcu sayısını azaltmak zorunda olan Trabzonspor, kadroda düşünmediği oyuncular için gelen teklifleri ve ilgi belgelerini dikkatle inceliyor.

Sezonun sona ermesiyle birlikte 16 kişilik bir grup oyuncu yeniden Trabzonspor kadrosuna katılacak.

Maxi Gomez, Lahtimi, Tonio Teklic, Dimitris Kourbelis, Serkan Asan, Murat Cem Akpınar, Arda Akbulut, Hakan Yeşil, Süleyman Cebeci, Emirhan Zaman, Veysel Sönmezsoy, Ali Alperen Çelik, Hakan Aydın, Emir Uzun, Kadir Bakırtaş, Behlül Aydın gibi isimlerin hangileri yeni sezon kadrosunda yer alacağı teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği rapor ile netleşecek.

Kamp ve Transfer Planları

Trabzonspor'da bu futbolcular, performanslarına göre kampa davet edilecek. Maxi Gomez ve Lahtimi ile yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor. Genç futbolcular ise kiralandıkları kulüplerdeki performanslarına bağlı olarak A Takım kampına davet edilecek veya yeniden kiralanma yöntemi ile takip edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler