Trabzonspor'u bekleyen büyük sıkıntı! Geri dönecekler

Trabzonspor'da sezonun tamamlanmasıyla birlikte yönetim yoğun mesai yapacak.

Trabzonspor'u bekleyen büyük sıkıntı! Geri dönecekler

Bu sezon zirve yarışına ortak olamayan ve hedeflerinden uzak kalan Trabzonspor'da sezon sonu hareketli geçecek.

Bir yandan yeni transferlere yoğunlaşacak olan Trabzonspor yönetimi, bir yandan da gidecek oyuncular için mesai yapacak.

Bordo mavili takımdan kiralık olarak ayrılan Maxi Gomez, Kourbelis ve Teklic sezon sonu yeniden takıma katılacak. Al-Taawoun'a giden Flavio'nun ise Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona eriyor. Brezilyalı oyuncu takıma geri dönmeyecek ve boşa çıkacak.

Maxi Gomez ve Kourbelis yeni sezon planlarında da düşünülmezken, Teklic için nasıl bir karar verileceği henüz netleşmiş değil. Hırvat oyununun yeniden bir başka takıma kiralanabileceği ifade ediliyor.

Gomez gol atamadı

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalan Uruguaylı santrfor, sezon başında Cadiz'e kiralanmıştı. İspanyol ekibinde 26 maçta görev yapan Gomez, henüz golle tanışmış değil.

Maxi Gomez'in bordo mavili ekip ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

gomez.webp

Kourbelis 6 ay kalabildi

Sezon başında Trabzonspor'un bedelsiz olarak kadrosuna katığı Kourbelis, ligin ilk yarısında 6 maçta sadece 284 dakika süre alabilmişti..

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takımdan ayrılmasına onay verilen Kourbelis, kiralık olarak Karagümrük'ün yolunu tutmuştu. Yunan ön libero, İstanbul ekibinde şu ana dek 10 maçta görev yaptı.

Kourbelis'in Trabzonspor ile olan sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

kourbelis.webp

Yönetim 2 oyuncu için de yoğun mesai harcayacak

Trabzonspor yönetimi, yeni sezon planlarında yer almayan Maxi Gomez ve Kourbelis'in takımdan ayrılması adına sezon sonu mesai harcayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor