Trabzonsporlulara hakaret eden öğretmen hakkında flaş gelişme! Gözaltına alındı

Trabzonspor – Fenerbahçe maçı sonrası hakaret dolu yayın yapan öğretmen Mustafa E. Hakkında hem adli hem de idari soruşturma açıldı.

Trabzonsporlulara hakaret eden öğretmen hakkında flaş gelişme! Gözaltına alındı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 3-1 yendiği karşılaşmas sonrası sosyal medya hesabından Trabzonlulara ve Trabzonsporlulara hakaret ettiği belirtilen Öğretmen Mustafa E. Hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili hakaret içerikli yayın yapan bir sosyal medya kullanıcısı hakkında soruşturma yapıldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Öğretmenin görev yaptığı Kayseri’de il Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; soruşturma açılan öğretmen Mustafa E. Kayseri il Emniyet Müdürlüğü tarafından bugün sabah saatlerinde gözaltına alınarak ifadesi alındı ve hakkında işlem başlatıldı.

Öğretmen Mustafa E. Hakkında ayrıca Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da idari soruşturma açıldığı öğrenildi.

Trabzon İl Eminiyet Müdürlüğü soruşturma açmıştı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denilmişti:

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sosyal medya takip ve tarama işlemleri sırasında, kentimizle ilgili kabul edilemeyecek paylaşım ve yorumlarda bulunan bir hesap sahibi hakkında, TCK/216 maddesi gereğince “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçu kapsamında, soruşturma başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın cezai ve hukuki (Tazminat) sorumlulukla karşılaşmamaları için, konusu suç (HAKARET, AŞAĞILAMA, SÖVME gibi) teşkil edebilecek paylaşım, yorum ve retweet-rt yapmamaları hususunu bir kez daha hatırlatıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

öğretmen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor