Trabzonsporlular Vakfıkebirde buluşuyor

Vakfıkebirli Trabzonspor Kongre Üyeleri yarın akşam başkan Usta ve yöneticileri ağırlayacak

Trabzonsporlular Vakfıkebirde buluşuyor
 Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği’nin, Vakfıkebirli Trabzonspor Kongre Üyeleri’ni bir araya getiren ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı Birlik ve Dayanışma yemeği yarın akşam (7 Nisan 2017) yapılacak.
 
Yönetim Kurulu adına bilgi vereni Murat Günaydın, uzun zamandır bu organizasyonu yapmak için çalıştıklarını belirterek, “Başkanımız Muharrem Usta’nın programı yoğun. O nedenle bu organizasyonu  bu tarihe aldık Kendileri de katılacağını bize bildirdi. Başkanımız Muharrem Usta ve yöneticileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız ” dedi.
 
Günaydın, sadece Vakfıkebirli Trabzonspor Kongre üyelerinin katılacağı programda Başkan Usta’nın bir konuşma yapacağını ve kongre üyelerine bilgi verileceğini kaydetti.
 
Program yarın akşam saat 17.00’da Vakfıkebir TUREM’de gerçekleştirilecek
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler