Trabzonsporlular Burak Yılmaz’ı istiyor...

Karabük maçı öncesi kentte gezen başkan Usta'ya taraftar Burak Yılmaz'ı sordu

Trabzonsporlular Burak Yılmaz’ı istiyor...

 Trabzonspor, Başkan Muharrem Usta, Kardemir Karabükspor maçı öncesi geldiği Trabzon’da şehir turu attı. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Usta’ya taraftarlar en çok Burak Yılmaz ile Tolgay Arslan’ın transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini sordu
Başkan Usta bu konuda yorum yapmaktan kaçınırken Usta’nın taraftarların isteklerini dikkatlice dinlemesi gözlerden kaçmadı.
YILDA 4,5 MİLYON EURO KAZANIYOR
Çin liginde yabancı sınırlaması getirilirken,Çin ekibi Beijing Guoan, RB Salzburg'tan 31 yaşındaki İspanyol forvet Jonathan Soriano'yu kadrosuna kattı.Buraka alternatif olarak alınan Sorriano’ nun gelmesinde sonra Burak’ın forma giyme şansı azaldı. Ancak Çin’de yıllık 4,5 milyon euro kazanan Burak’ın Trabzonspor’un yıllık 2 milyon euroluk teklifine sıcak bakıp bakmayacağı belli değil.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor