Trabzonsporlu yöneticiden Suk cevabı

Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın taraftarların sorusunu yanıtladı

Trabzonsporlu yöneticiden Suk cevabı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da sezon başında Porto'dan kiralanan ve beklenilen performansı gösteremeyen Hyun Jun Suk ile ilgili Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'dan açıklama geldi.


Taraftarların sorusuna sosyal medyadan yanıt veren Aydın, Suk'un yeterince süre alamadığını söyledi. Gümüşhanespor karşılaşmasında Suk'un gösterdiği performans için bir taraftarın "Suk son zamanlarda gördüğüm en zevksiz şey sanırım"  eleştirisine yanıt veren Aydın takımın komple kötü performans gösterdiğine işaret ederek " Nerede gördün oynamıyor. Haklısın takım şiir gibi akıyordu Suk hariç." ifadelerin kullandı.

Suk transferini yalnızca kendisinin yapmadığını ve hep birlikte alınan bir karar olduğunu savunan Aydın " Yeterince süre aldığını düşünmüyorum. Zaten artık psikolojik olarak da çok zor durumda. Ben topun ona ulaşabildiğini bile düşünmüyorum. Kaçırdığı gol 4-5'tir. Zaten seneye yok, kiralık oyuncu." dedi.

İşte Aydın'ın o mesajları;




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler