Trabzonsporlu yöneticiden kafa karıştıran sözler!

Sosa için açıklanan maliyet gerçek değil mi?

Trabzonsporlu yöneticiden kafa karıştıran sözler!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Milan'dan Jose Sosa'yı 1 Milyon 620 Bin Euro bedelle yarım sezon kiralarken satın alma opsiyonu olarak da 3 milyon 400 Bin Euro ödeyeceğini futbolcunun kendisine de ilk devre için 1 Milyon 600 Bin Euro ve satın alma opsiyonu kullanıldığı takdirde ikinci devre için de aynı ücret ve gelecek sezon için 3 Milyon 320 Bin Euro, bir sonraki sezon için de 3 Milyon 240 bin Euro ödeyeceğini duyurmuştu. Bu resmi açıklamanın ardından kafa karıştıran bir açıklama geldi.

Trabzonspor'daki görevlerinden istifa eden ve yönetim kurulu üyeliğini sürdüren Nevzat Aydın, sosyal medyada bir taraftarın sorusu üzerine Sosa'nın maliyetinin daha farklı olduğunu duyduyuğunu belirtti.

Aydın bir taraftarın "Sosa'nın maliyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ilk olarak "Ben bulamadım ne kadarmış?" yanıtını verdi. Taraftarın maliyeti yazmasının ardından Aydın " Ben öyle duymadım. Neyse daha fazla bu konuda konuşmayacağım. Bundan sonra başarılar Trabzonspor'uma" ifadelerini kullandı.

Bu sözler Sosa transferinde açıklanan rakamların dışında bir maliyet olup olmadığı konusunda kafalarda soru işareti yarattı.
 

Trabzonsporlu yöneticiden kafa karıştıran sözler!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor