Trabzonsporlu yöneticiden eski hakeme kapak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, eski hakem Deniz Çoban'a yanıt verdi

Trabzonsporlu yöneticiden eski hakeme kapak!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından akıllarda hakem hataları kalırken bordo mavili kulüp resmi siteden de açıklama yaparak tepkisini dile getirmişti.

Hemen her futbol otoritesi de Trabzonspor'un son dakikada attığı ancak VAR ile iptal edilen golün bariz gol olduğu belirtti. Ancak eski hakemlerden Deniz Çoban Fanatik gazetesisndeki köşe yazısında iptal kararının doğru olduğunu savundu.

Çoban'ın bu görüşüne tepki Trabzonspor yönetiminin etkili isimlerinden Başkan Yardımcısı Eruğrul Doğan yanıt verdi. Doğan "Hakemlikten anlasaydın hakemliği bırakmazdın!" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Deniz Çoban 2015 yılında Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçından sonra canlı yayında, hatalı kararlar verdiğini belirtip özür dileyerek, gözyaşları içinde hakemliği bıraktığını açıklamıştı.

Trabzonsporlu yöneticiden eski hakeme kapak!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor