Trabzonsporlu yöneticiden çok sert cevap: Zavallı...

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Ali Rıza Egemen, eski yönetici Mahmut Aksu'nun sözlerine çok sert yanıt verdi.

Trabzonsporlu yöneticiden çok sert cevap: Zavallı...
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Rıza Egemen, eski yönetici Mahmut Aksu’nun “Muharrem Usta kulüpten ihraç edilmeli, resmi kaldırılmalı” sözlerine çok sert tepki gösterdi.

"Başkan Muharrem Usta göreve seçildiği günden beri; kulübün tüm gelirleri temlikli ve bir lira geliri olmayan Trabzonspor'umuza 200 Milyon Lira’lık katma değer sağlamış ,Ayrıca 60 Milyon TL civarında kendi cebinden kulübe vermiştir." diyen Egemen "Hal böyle iken Mahmut Aksu denen zavallının sözleri tamamen yersizdir ve bu sözleri söylemek haddine de değildir.  Bu zatın kendi yönetici olduğu dönemde Trabzonspor’u uğrattığı zararları biliyoruz. Hayatı boyunca fitne fesat ile uğraşacağına delikanlı ve adam olma yolunda keşke biraz adım atabilseydi. Bu nedenle Başkan Usta’ya bu şekilde hitap etme hadsizliğine düşen Aksu’ya haddini bildiririz.” İfadelerini kullandı.

AKSU NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor eski yöneticisi Aksu yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullanmıştı;
“Muharrem Usta görevini yapmıştır. Görevini yapmanın rahatlığı içinde ayrılabilir. Trabzonspor’u bitirme görevini tamamlamıştır. Trabzonspor’u tamamen bitirmiştir. Görevli gelmiştir. Kimin adamı olduğunu bilmiyorum ama Trabzonspor’u tamamen bitirmiştir. Bana göre diğer başkanların resimlerinin yanından resminin indirilmesi ve disiplin kuruluna verilip ihraç edilmesi lazım. Diğer başkanların yanına onun resmini asmak diğer başkanlara hakarettir. Okumuş futbol cahili. “ 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor