Trabzonsporlu yönetici kripto para vurgunu konusunda 1 ay öce uyarmış!

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Sertaç Güven, kripto para konusunda 1 ay önce uyarılarda bulunmuş.

Trabzonsporlu yönetici kripto para vurgunu konusunda 1 ay öce uyarmış!

Türkiye’de Thorex ile patlak veren kripto para dolandırıcılığı sonrası mağdurlar paralarını kurtarma yollarını arıyor. Yurt dışına kaçtığı belirtilen Thorex kurucu Fatih özer için İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkartıldı.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Güven’in kripto para piyasasında yaşanacaklar hakkında daha önceden uyarılarda bulunduğu görüldü.

Güven 31 Mart 2021 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Adı sanı belirsiz kripto paralar ile 10 kat kazandım diye sevinenler, yarın kazan ölünce devlet bizi kurtarsın diyecek” mesajını yayınlamıştı.

1 ay sonra Güven’i haklı çıkaran gelişmeler yaşanmaya başladı. Güven “Kripto paralar ile adı sanı belirsiz kripto paralar arasındaki farkı anlamayan iletişim kurmasın lütfen” mesajını da paylaşmıştı.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor