Trabzonsporlu yönetici Haber61'i doğruladı

Rodallega ve Cacares'teki son durumu Ali Rıza Egemen açıkladı

Trabzonsporlu yönetici Haber61'i doğruladı

Ara transferde oldukça hareketli günler geçiren ve hatta saat başı yeni gelişmeler yaşanan Trabzonspor'da Martin Cacares ve Hugo Rodallega'nın son durumunu Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen açıkladı.

Bir çok basın kuruluşu ve sosyal medyada yazılıp çizilenin aksine iki transferde de olumsuz gelişmeler yaşandığını duyuran Haber61'i doğrulayan Egemen, Olcay Şahan'ın imza töreninde Caceres ve Rodallega'da şuan için olumlu bir gelişme olmadığını dile getirdi.

Caceres için "Bir takım çekincelerimiz var. Oyuncu da kararını bildirmedi. Bu transfer için beklemeye geçtik" diyen Egemen, Rodallega konusunda netleşen bir şey olmadığını belirterek " Rodallega transferi bitmedi. Başkanımız ve asbaşkanımızın oyuncuyla görüşmeleri devam ediyor. " dedi.

https://www.haber61.net/trabzonspor/trabzonsporda-rodallega-cikmazi-h283492.html

https://www.haber61.net/trabzonspor/caceres-te-sorun-cikti-h283498.html

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler