Trabzonsporlu yıldızdan anlamlı paylaşım

Pereira, kendisine ait sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı

Trabzonsporlu yıldızdan anlamlı paylaşım
 Trabzonspor'un Portekizli oyuncusu Joao Pereira, kendisine ait sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı. Trabzon'da çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getire oyuncu, eşi ile birlikte Türk Bayrağı altında çekildiği fotoğrafı paylaşması büyük beğeni aldı. 

Geçtiğimiz sezon devre arasında Sporting Lizbon'dan Trabzonspor'a transfer olan Joao Pereira, Trabzon'da mutlu olduğu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ifade ediyor. Bordo-mavili kulübe kısa zamanda uyum sağlayan, şehre de alışan başarılı futbolcu zaman zaman tarihi ve turistik mekanları gezerek stres atıyor. Pereira'nın son yaptığı paylaşım ise büyük beğeni kazandı.

Türk Bayrağı altında eşi ile birlikte mutluluk fotoğraf veren Pereira'nın paylaşımı sosyal medyada bordo-mavili taraftarların yanı sıra diğer takım taraftarları tarafından da takdir edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler