Trabzonsporlu yıldıza dev talip!

Trabzonspor'un Alman futbolcusu Marko Marin'in peşinde dev bir kulüp var. Ada basını, Liverpool'un genç yıldızı takibe aldığını öne sürdü. Mirror'da yer alan iddiaya göre Kırmızılar, gelecek sezon için Chelsea'den Marko Marin'i isteyecek.   Gazete, 'footy

Trabzonsporlu yıldıza dev talip!
Trabzonspor'un Alman futbolcusu Marko Marin'in peşinde dev bir kulüp var. Ada basını, Liverpool'un genç yıldızı takibe aldığını öne sürdü. Mirror'da yer alan iddiaya göre Kırmızılar, gelecek sezon için Chelsea'den Marko Marin'i isteyecek.
 
Gazete, 'footylatest.com' adlı internet sitesine dayandırdığı haberde, Liverpool'un bonservisi Chelsea'nin elinde bulunan orta saha oyuncusuna bir şans vermek istediğini yazdı. Londra ekibine 2012'de transfer olan Marin'in, Maviler için sadece 16 kez oynadığı ve son olarak Trabzonspor'a kiralandığı kaydedildi. Liverpool'un başına bu sezon, 26 yaşındaki futbolcunun vatandaşı olan Alman Jürgen Klopp'un geçmesi de bu konudaki iddiaları güçlendiriyor. 
 
Liverpool'un transfer için sezon sonunu beklemeden hamle yapabileceği de ifade ediliyor. Marko Marin'in Trabzonspor ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 
 
Spor Alemi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor